Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Όταν ο "συνωστισμός" απόχωρεί από τη Βουλή...

Η είδηση που ακολουθεί μας ήρθε πριν από λίγο από έναν ακροατή μας και προέρχεται από το Newsit στις 19 Μαΐου. Δεν θα κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Σπουδαίοι Έλληνες αντιπρόσωποι στη Βουλή! Διαβάστε την είδηση για την προοδευτική βουλευτή:

Σάλος έχει προκληθεί στα social media, καθώς αναδημοσιεύονται διαρκώς αναρτήσεις που φέρουν την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση να αποχώρησε από την Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όταν ο Βύρων Πολύδωρας ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Το όλο θέμα φαίνεται πως πήρε διαστάσεις όταν δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού έγραψε στο twitter του ειρωνευόμενος την κ. Ρεπούση ότι μάλλον θα θυμήθηκε πως είχε κάποια δουλειά την ώρα που η Βουλή τηρούσε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Ποντίων.

Η κ.Ρεπούση έγινε γνωστή και από το βιβλίο ιστορίας της Στ’ δημοτικού με τον περίφημο ”συνωστισμό” που έγινε στην Σμύρνη, αφού ήταν μία από τους συγγραφείς του βιβλίου αυτού.

Σήμερα η Δημοκρατική Αριστερά με ανακοίνωση της τονίζει ότι : “σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜ.ΑΡ τίμησε με «ενός λεπτού σιγή» τη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού. Η απουσία κάποιων από τους βουλευτές της οφείλεται σε καθαρά πρακτικούς λόγους.

Η βουλευτής Α’ Πειραιά, Μαρία Ρεπούση, με αφορμή τα όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται δήλωσε τα εξής: «Ο σεβασμός μου στη μνήμη του Ποντιακού Ελληνισμού είναι δεδομένος και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τον αμφισβητεί»
πηγή: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=140740&catid=9

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως με τη φασαρία που έγινε, βγήκε ένα καλό: θυμήθηκαν όλοι ότι σήμερα είναι η ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Κοινώς, η Ρεπούση "πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη"...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤ. ΑΡ. ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΧΡΕΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΕΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ Ή ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΟΠΛΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΟΠΛΕΣ, ΕΝΣΤΟΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΠΑΤΣ_Ι) ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΣΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ. ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ;

Unknown είπε...

δεν περιμενουμε απο την κ. ρεπουση να μας το ¨θυμισει¨. το θυμομαστε απο μονοι μας.

Ανώνυμος είπε...

καλά είπε κάποιος Πάτερ στην ημερίδα, όσο πιο ψηλά πηδάει η μαιμού....