Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση του Σεβ. Μητρ. Καλαβρύτων για το Corpus Christi


ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ
CORPUS CHRISTI ΜΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Με χαρά αναδημοσιεύουμε σήμερα την διαμαρτυρία του σεπτού και λογίου Ιεράρχου της Γορτυνίας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερεμία, αγαπητού δε εν Χριστώ Αδελφού μας, η οποία σχετίζεται με την Υπόθεση της ασεβεστάτης παραστάσεως Corpus Christi, για την οποία πολύς θόρυβος έγινε τώρα τελευταία.

Αν στην ταλαίπωρη Πατρίδα μας λειτουργούσαν οι Νόμοι και οι θεσμοί, τότε οι υπαίτιοι, δηλ. οι υβριστές του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, θα ήσαν ήδη στη φυλακή! Κάποτε η βλασφημία ήταν αδίκημα! "Βλασφήμισε τα θεία" ήταν η κατηγορία! Τα Δικαστήρια σε καταδίκαζαν! Τώρα όμως στο όνομα της Δημοκρατίας όλοι και όλα είναι ελεύθερα! Αλλά παρά ταύτα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΔΕΝ μπορείς να τόν υβρίζεις δημοσίως! Σε συλλαμβάνουν! Αλλά τον Θεό καί Σωτήρα σου μπορείς! Εύγε στη Δικαιοσύνη! Εύγε στην αρρωστημένη Δημοκρατία μας!
Στις εφημερίδες και στα ΜΜΕ επίσης εν ονόματι της προστασίας του πολίτη και των προσωπικών δεδομένων ΔΕΝ δημοσιεύονται ούτε το όνομα ούτε και η φωτογραφία ενός συλληφθέντος κακοποιού! Αλλά το όνομα του Θεού ελεύθερα κακοποιείται και ανεμπόδιστα καθυβρίζεται! Μπράβο στην Ελληνική Δημοκρατία! Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο! Γι αυτό η Ελλάδα μας κατακρημνίζεται!
Αίγιον 20 Οκτωβρίου 2012
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: