Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Λίγο πριν την ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

“Τα δήθεν αδιέξοδα είναι μόνο για τους “πεθαμένους” από τώρα και δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί από δαύτους αναμεταξύ μας.”
-Σιγά-σιγά μην σπρώχνεστε θα βγούμε όλοι… από την μετεκλογική ζαλάδα.

-και κυρίως να μην μπουσουλάμε , αλλά να σηκωθούμε ορθά και άφοβα γιατί αυτό ταιριάζει τουλάχιστον σε απογόνους ηρώων και μαρτύρων έστω και αν το ξεχνάμε προς στιγμήν.

-σχεδόν όλοι μας θα κατεβούμε από την ίδια σκάλα και θα βγούμε από την ίδια πόρτα κινδύνου. ΠΟΙΑ ΟΜΩΣ;

-τα ψέματα κάποια ώρα τελειώνουν και οι ψεύτες για να δικαιολογηθούν δείχνουν ο ένας τον άλλον.

-Τότε είναι η στιγμή που ο “αγαθός λαός των προεκλογικών υποσχέσεων” μετεωρίζεται ανάμεσα στις φαντασιώσεις του για έξοδο από την κρίση και μεταξύ της πρώτης ¨ευκαιριακής¨ σκάλας και εξόδου κινδύνου που θα του παρουσιάσουν μπροστά του .

Πρώτα ως γνωστόν μας “ψάρωσαν”.. μετά ήρθαν τα “σωτήρια” ΔΙΕΞΟΔΑ με τα “λαοφάγα” μνημόνια και ακολουθούν “λαοκτόνα” μετεκλογικά δήθεν πολιτικά ΑΔΙΕΞΟΔΑ.

Εάν μας επιβάλλουν δήθεν αδιέξοδα δικά τους εμείς θα προτιμούσαμε πραγματικά δικά μας “δημοκρατικά αδιέξοδα” γιατί από αυτά μπορεί να προκύψουν εξ ανάγκης γνήσιες-παστρικές λύσεις υπέρ του Λαού.

Η Έξοδος κινδύνου των τοκογλύφων είναι σίγουρα παγιδευμένη και καλόν είναι να μην προτιμήσουμε να περάσουμε από ναρκοπέδιο σε ναρκοπέδιο.

Ουσιαστικά η στρατηγική που χαράχθηκε σε βάρος μας έχει να κάνει με την σχέση αλλεπάλληλων ναρκοθετημένων γεγονότων.

ΔΙΕΞΟΔΑ(μνημόνια) - ΑΔΙΕΞΟΔΑ(εκβιασμών) - ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ = παγίδες.

Α΄ γύρος αυτοδιοικητικών εκλογών και όλοι είναι προβληματισμένοι δίχως να βλέπουν ότι η Ελλάδα είναι από καιρό θλιμμένη.

Προγνωστικά του Β΄ γύρου και ευρωεκλογών, “το μπέρδεμα του μπερδέματος”, διακαής πόθος του τοκογλυφικού μηχανισμού που ελέγχει τις χρηματικές ροές στην Ελλάδα.

Το τεχνητό πολιτικό αδιέξοδο είναι ο πλέον φιλόδοξος σχεδιασμός για την τελική εφαρμογή που λέγεται ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.

“Καλώς τα λοιπόν τα αδιέξοδα”, θα ζήσουμε και με αυτά, ίσως να ξυπνήσουμε και να ωριμάσουμε πολιτικά γιατί πέρασε μια ολόκληρη μεταπολίτευση και είμαστε ακόμα “άγουροι” πολιτικά.

Όχι μόνο άγουροι αλλά και τυφλοί στο να διακρίνουμε “το πνεύμα της προδοσίας” που μας περισφίγγει αποπνικτικά.

25 Μαίου , Ευρωεκλογές στην Ελλάδα και Εκλογές στην Ουκρανία. Δύο μη προς το παρόν διαχειρίσιμα προβλήματα ίσης βαρύτητος.

Η μεν πρώτη χώρα διαθέτει άφθονη ¨παρθένα¨ ενέργεια δίχως να την πειράξουν ακόμα τα γεωτρύπανα και δίχως να έχουν στηθεί αγωγοί μεταφοράς προς την Ευρώπη.

Η δε δεύτερη χώρα δεν διαθέτει ενέργεια αλλά έχει πυκνό δίκτυο αγωγών προς την Ευρώπη.

Και εδώ ξεκινάει το ¨δούλεμα¨… από τους ξένους.

"Χώρα ζόμπι" χαρακτήρισε την Ελλάδα ο διάσημος συγγραφέας, blogger και ιδιοκτήτης ενός από τους πιο σημαντικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς γνώμης στις ΗΠΑ, Stephen Lendman.

Ο συγκεκριμένος συγγραφέας που έχει σημαντική επιρροή στις ΗΠΑ συγκρίνει την Ελλάδα με την Ουκρανία και θεωρεί ότι "Μπορεί να εξελιχθεί η Ουκρανία σαν την Ελλάδα: Μία χώρα ζόμπι" ("The loan guarantees a Greek-style depression. Greece is a zombie country. Ukraine faces the same thing,")

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που έδωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti αναφορικά με το δάνειο του ΔΝΤ προς την Ουκρανία τονίζει ότι "Το δάνειο εγγυάται μία κατάθλιψη ελληνικού τύπου. Η Ελλάδα είναι μια χώρα-ζόμπι. Η Ουκρανία πλέον αντιμετωπίζει την ίδια εξέλιξη" defencenet .gr 29/03/2014

Σύμφωνα με τον ανωτέρω σχολιαστή η Ελλάδα είναι ήδη μια χώρα ζόμπι, άρα και η δημοκρατία της είναι ζόμπι και φυσικά οι πολίτες της ψηφίζουν σαν ζόμπι.

Τι ισχύει τελικά;

Όταν στα ζόμπι παρουσιάσεις δήθεν αδιέξοδα τότε τους ανοίγεις και μια μοναδική έξοδο κινδύνου και τους οδηγείς στην ¨κακιά σκάλα¨.

Στους ζωντανούς όμως, δηλ σε αυτούς που μέσα τους τρέχει ζεστό αίμα για ΧΡΙΣΤΟ, Πατρίδα και συνάνθρωπο-ΠΛΗΣΙΟΝ, αν τους παρουσιάσεις αδιέξοδα, τότε αυτό γίνεται ευκαιρία για να βρούνε ζωντανές λύσεις. Λύσεις ολότελα δικές τους επιλέγοντας μάλιστα και την δικιά τους ασφαλή ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.

Μην ακούτε τι μας λένε οι ξένοι.

Ψηφίστε για την Ελλάδα όχι σαν ζόμπι αλλά σαν ζωντανοί Έλληνες.

Τα αδιέξοδα είναι μόνο για τους ¨πεθαμένους¨ από τώρα και δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί από δαύτους αναμεταξύ μας.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΠΗΓΗ: http://epanastasilae.blogspot.gr/2014/05/blog-post_20.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

νομίζω αδέλφια,οτι μαζί με τα ψέμματα των πολιτικών,τελειώνουν και τα ψεύδη κάποιων εκπροσώπων της εκκλησίας(..πολλών άραγε..?λίγων.?ποιός ξέρει..!.
Αυτό το φάουλ,να μοιράζονται ψηφοδέλτια μαζί με τρόφιμα στον Πειραιά....αλήθεια πώς να το δούμε εμείς οι Χριστιανοί..?!
Σώμα της εκκλησίας του Χριστού,αλλά κάποιοι μας σκαναδαλίζετε με τις επιλογές σας και τις πράξεις σας!
Ξέρω....ίσως δεν ήταν αυτό που φάνηκε...ίσως έγινε για καλό,και καλορποαίρετα....αλλά εν'όψει υποψιών και φημών για το τί πρόκειται να συμβεί στον Πειραιά(=ξεπούλημα)(έτσι λένε οι κακές γλώσσες για τον υποψήφιο που τελικά κέρδισε,και του οποίου τα ψηφοδέλτια μοίραζε ο πάτερ..).
Τέλοσπάντων,οτι έγινε έγινε,απλά να ξέρετε οτι δεν έπρεπε να γίνει,εκτός αν το πάτε φιρί φιρί να διαχωριστεί κράτος και εκκλησία(και απο τη μία να μας διχάσετε ακόμα περισσότερο,απο την άλλη να τους ανγκάσετε τελικά να κάνουν έργο τα λόγια για τέτοιο νόμο)
Μετά όμως,μην σας ακούσω να λέτε"έβγαλαν τον τάδε νόμο που κόβει την εκκλησία απο το κράτος",διότι θα είστε πιό ψεύτες και πιό υποκριτές και απο τους ίδιους τους πολιτικούς μας,και αυτό δεν θα μας κάνει καθόλου ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ!
εγώ τα έγραψα,εσείς μπορείτε και να τα διαγράψετε αν θέλετε,ή να τα αγνοήσετε ως "υπερβολές".
...και ο Χριστός μας καλεί,άμα θέλουμε πάμε,αν θέλουμε όχι!
στο χέρι σας είναι!