Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Η Ορθοδοξία είναι απειλή για την Δύση

Επίθεση Σουηδού ΥΠΕΞ κατά της Ορθοδοξίας λόγω... Β.Πούτιν: "Η Ορθοδοξία είναι απειλή για την Δύση και ο Β.Πούτιν είναι πιστός Ορθόδοξος". Ο φιλότουρκος (γνωστή η υπόθεση με τις αμοιβές του από την Τουρκία ως λομπίστας των τουρκικών συμφερόντων) και γνωστός θαμώνας της Λέσχης Μπίλνερμπεργκ (2006, 2008, 2009, 2013) του Council on Foreign Relations (CFR) και της Τριμερούς Επιτροπής, ο Σουηδός ΥΠΕΞ Καρλ Μπιλντ (Nils Daniel Carl Bildt) προχώρησε σε πρωτοφανείς δηλώσεις κατά της Ορθoδοξίας. Δηλώσεις οι οποίες μέχρι την στιγμή που γράφονταν αυτές οι στιγμές δεν έχουν απαντηθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Ο Καρλ Μπιλντ, ο οποίος υπήρξε και πρωθυπουργός της Σουηδίας (1991-1994), δήλωσε συγκεκριμένα ότι "Η Ορθοδοξία αποτελεί απειλή για το δυτικό πολιτισμό" και ο Β.Πούτιν δεν δεσμεύεται από τις διεθνείς αξίες, αλλά δεσμεύεται από την Ορθοδοξία"!
Κηρύσσοντας κατ'αυτόντον τρόπο έναν θρησκευτικό "πόλεμο" στην Ευρώπη που είναι ότι πιο σίγουρο όχι απλά για να διαλυθεί αλλά για να κυλήσει πάαλι σε πολυαίμκτους θρησκευτικούς πολέμου.
Ο Σουδός ΥΠΕΞ προφανώς για να βρειμκάτι πρωτότυπο να πει για τον Β.Πούτιν, υποστήριξε ότι : "Έδειξε σύνδεση με τις δυτικές αξίες κατά την πρώτη δεκαετία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και προσπάθησαν να τις επιβάλλει στους πολίτες της, αλλά η σημερινή ηγεσία της Ρωσίας παίρνει μια σταθερή στάση κατά της Δύσης',αναφέρουν τα ρωσικά πρακτορεί ειδήσεων
Σύμφωνα με τα λόγια του Bildt, "ο Βλαντιμίρ Πούτιν καταδεικνύει την προσήλωσή του όχι στις παγκόσμιες αξίες, αλλά στις αξίες της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας", σε σχετικό post στο Twitter του.
"Η νέα αυτή συμπεριφορά κατά της Δύσης του Πούτιν βασίζεται στο βαθύ συντηρητισμό των ιδεών της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας", είναι πεπεισμένος ο Καρλ Μπιλντ.
Ο Σουηδός υπουργός εξηγεί την επιδίωξη να καταστραφεί η ουκρανική εκκλησία και να φερθεί η ουκρανική αυτοκέφαλη εκκλησία πίσω στις πτέρυγες του Πατριαρχείου Μόσχας, με τον Πούτιν να επιδιώκει να αποκτήσει τον έλεγχο της Ουκρανίας. Αλλά ακριβώς η Ανατολική Ορθοδοξία, σύμφωνα με τον Mpild, είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό.
Η δήλωση του Δαβίδ Μπίλντ είναι η ακόλουθη και το θέμα το ανέδειξε το εξαιρετικό ιστολόγιο redskywarning.blogspot.gr (Κόκκινος Ουρανός) το οποίο κάνει κταπληκτικη δουλειά.
«Στη σημερινή Ρωσία, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη. Ο Πούτιν δείχνει ότι δεν δεσμεύεται από τις διεθνείς αξίες, αλλά δεσμεύεται από την ορθοδοξία και πυροδοτεί το φόβο και το μίσος.
Η υποστήριξή που προσέφερε στον Άσαντ στη Συρία μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι ο Άσαντ προστατεύει την Ορθοδοξία στη Συρία.
Επιπλέον, η ορθοδοξία είναι πιο επικίνδυνη από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και ως εκ τούτου, αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για το δυτικό πολιτισμό».
Ο Καρλ Μπιλντ, ο οποίος είναι διαβόητος για τον ανθελληνισμό του, αφού όπου υπάρχει αντίπαλος της Ελλάδας αυτός εμφανίζεται να τον υποστηρίζει (Σκοπια, κατεχόμενα στην Κύπρο, Τουρκία), προέκυψε ότι είναι και πληροφοριοδότης των Αμερικανών.
ΟΤζούλιαν Ασάντζ του «WikiLeaks», έδωσε το «πράσινο φως» στους συνεργάτες του να δείξουν στη σουηδική εφημερίδα Expreseen απόρρητο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στη Στοκχόλμη προς το State Department, από το οποίο προκύπτει ότι ο Μπιλντ«συνεργάστηκε με την αμερικανική κυβέρνηση με παράνομο τρόπο».
Ο Καρλ Μπιλντ αποκαλύπτεται στο τηλεγράφημα ότι είναι πράκτορας των Αμερικανών από τα μέσα της δεκαετίας του 1970!
Φέρεται να στρατολογήθηκε από τον υπεύθυνο στρατηγικής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Καρλ Ρόουβ με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση από παλιά.

ΠΗΓΗ:http://ellinonea.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9794.html

3 σχόλια:

γιώργος είπε...

Βρε , μη φοβάστε ! Ψηλά τα λάβαρα της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πατρίδας ! Μεθ ημών ο Θεός , γνώτε , έθνη , και ηττάσθε , ότι μεθ ημών ο Θεός !!!

Ανώνυμος είπε...

..απόψε αποφάσισα να είμαι ειλικρινής μαζί σας,που σημαίνει:αντί να κάτσω να προσευχηθώ,μπάς και σωθώ και εγώ και υπόλοιποι,άνοιξα τη χαζοτηλεόραση και χάζεψα τί..? αυτό που πληρώσαμε ένα κάρο λεφτά για απόψε:γιουροβίζον λοιπόν,και ιδού τί έμαθα ο Χριστιανός:
"οι χώρες που ψήφισαν το πρώτο τραγούδι σαφώς έστειλαν ένα μήνυμα στην Ευρώπη,αναμφισβήτητα.."(δια στόματος ελλήνων παρουσιαστών αυτό που σας γράφω!)
αν δείτε το πρώτο τραγούδι και την τραγουδίστρια πρώτα,θα καταλάβετε τι εννοούσαν τα "παιδιά".
"το μήνυμα που στέλνουν όσοι ψήφισαν είναι ένα:οτι φέτος ο λαοί θα αντιδράσουν απέναντι στις Ευρωπαϊκές πολιτικές και τακτικές με τί άλλο...με την ψήφο τους,τονίζοντας την διαφορετικότητα που έχει ο κάθε λαός"(και όλα αυτά οι παρουσιαστές τα κατάλαβαν μέσα απο την ψηφοφορία ενός τραγουδιού και το πόσο καλά τα πήγε η κοπέλα-τραγουδίστρια,η οποία φορώντας ανδρικό μουστάκι και με γένια θεριακλή τόνισε τί άλλο....μα τη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ...!).
..αρχικά έπαθα ένα σόκ με το βάθος της σαπίλας της σκέψης και του πνεύματος της όλης σύλληψης αυτού που εκστομίσθηκε(ή καλύτερα της κοτσάνας που εκτοξέυθηκε..)
μετά ηρέμησα και το είδα πιό ψύχραιμα,αναζητώντας το "καλό πράμα",όπως η μέλισσα που κάθεται μόνο στα άνθη...
και σκέφτηκα:πάλι καλά που οι "λαοί της ευρώπης",κατάλαβαν το φιάσκο(..άν είναι έτσι βέβαια...)και αποφάσισαν να στείλουν ένα μήνυμα(αρχικά ας είναι και μέσω της πανήγυρις που λέγεται γιουροβίζιον).
αυτό δείχνει πως δεν παραιτήθηκαν όλοι,κι ας παραιτήθηκαν οι Έλληνες που κάποτε σήκωναν τα λάβαρα.
για να δούμε! έχει ο Θεός σας το λέω...απλά μην απογοητεύεστε,μπορεί το "success story",να έρθει απο αλλού τελικά.

Ανώνυμος είπε...

update:σήμερα βέβαια τα παραπάνω άλλαξαν(τουλάχιστον όπως παρουσιάσητκε το θέμα στην δημόσια τηλεόραση)...
έτσι λοιπόν η "μουσάτη κοπέλα",δήλωσε χτες βράδυ τελικά τη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ των φύλλων και όχι της προσωπικότητας..
μάλιστα...απο μια τέτοια ευρώπη,τί ακριβώς περιμένουμε...?!
οπότε,μην σας φαίνεται και τίποτα περίεργο πλέον...όλα χωράνε σε τούτη την παρακμή.δεθείτε γερά,απογειωνόμαστε αλλά δυστυχώς δεν θα πέσουμε καθόλου στα μαλακά!!!